Mondmasker by Tinke Ontwerpstudio

Ook ik ben uiteindelijk aan mondmaskers begonnen… Na eerst heel wat patronen te hebben bekeken, daarna enkele gemaakt te hebben en overleg met andere creatievelingen voegde ik enkele werkwijzen samen om het, voor mij althans, ultieme model te maken.

Mondmaskers by Tinke Ontwerpstudio

Vooral het feit dat hier een recht stuk stof gebruikt is en de vouwwijze, eens je ze door hebt “ poepsimpel” is trok me over de schreef, ook het feit dat je in dit openplooiende model een leuke tekst kan verstoppen is natuurlijk een pluspunt.

Voor alle die het willen proberen schreef ik een werkwijze met illustraties uit. Lukt het vouwen hiermee niet? Er is ook een filmpje met de vouwinstructies voorzien!

Je kan de werkwijze hier downloaden of via onderstaande downloadknop.

Het filmpje vindt je hier of via een link pdf.

Ook vond ik nog een tip van de FOD voor het wassen van de maskers.


Veel plezier en “keep it safe!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...