Silhouette ★ “glasets met cadeauverpakking”

Silhouette • glasets + verpakking

Je werkt al een tijdje met de Cameo en zou nu wel eens willen weten hoe die etspasta werkt? Of misschien heb je hem al geprobeerd maar was het resultaat teleurstellend? En hoe maak je nou zo’n doosje met de Cameo? Allemaal vragen die jij je stelt? Volg dan zeker deze cursus!



Wat gaan we doen?

Tijdens de workshop ‘Glasetsen en vouwdoos maken’ gaan we dieper in op verschillende technieken. Je leert met de nodige tips en tricks een glas etsen met naam, afbeelding of leuke tekst. Daarna maken we met de silhouette cameo, aan de hand van verschillende snijtechnieken, een kadoverpakking (doos met deksel) met dikker papier. Deze mooie verpakking, die voorzien is aan de binnenkant met ruimte voor theezakjes, valt als het ware uiteen na het verwijderen van het deksel. Een zeer leuk verrassingseffect en een origineel kado voor de komende feestdagen



Het is dus vast en zeker een actieve cursus. Voor deze cursus is een basiskennis Silhouette Studio, zoals traceren, groeperen, werken met tekst…noodzakelijk.
Voorbeeld van een mooie strakke glasets.



Wat breng je mee?

  • een goed werkende laptop met muis en lader
  • een recente versie van het programma Silhouette Studio



Bedenk enkel vooraf al eens wat je op het theeglas zou willen etsen. Een tekst of een tekening misschien? Hou er wel rekening mee dat het behoorlijk klein gesneden moet worden. (max. 7 cm ongeveer)



Kom je op workshop bij Tinke Ontwerpstudio? Dan voorzien wij alvast wat lekkers voor tussendoor. Ook de naslagbundelen het materiaal zit inbegrepen.