tarieven

Misschien heb je zelf al een heel concept in je hoofd of misschien heb je juist totaal geen idee van wat je wil?
De kostprijs voor een ontwerp is afhankelijk van en aantal factoren. De belangrijkste factor is natuurlijk de ontwerptijd.
Hoe beter u zelf weet wat u wil en eventueel een moodbord, wat losse ideeën, een duidelijke omschrijving van kleurgebruik, lettertypes, enz… kan aanleveren, hoe minder tijd het uiteindelijke ontwerp zal kosten.
Wanneer ik voor u aan de slag ga probeer ik steeds zonder bijkomende kosten voor ontwerp te starten. Enkel wanneer U dit zelf aangeeft of na overleg zal er worden gewerkt met betalende files.


grafisch ontwerp

Voor grafisch ontwerp bij Tinke Ontwerpstudio betaalt u een vast bedrag van €45,00/u. Dit is enkel de ontwerptijd. Andere kosten zoals bv. drukwerk, de aankoop van gebruikte files en/of lettertypes,… komen hier nog bij.

Voor logontwerp zijn er ook 3 formules met vaste prijs beschikbaar.
• small = 1 (voor)ontwerp, logo op basis van voorkeurslijst (vorm, onderwerp, kleur) of digitaliseren van aangeleverde schets: €180,00
• medium = 3 (voor)ontwerpen, uitwerking 1ste keuze, 1 correctie inbegrepen: €270
• large = 5 (voor)ontwerpen, uitwerking 1ste keuze en 2de keuze, 1 correctie inbegrepen: €455
Indien na de inbegrepen correctierondes nog verdere correcties gewenst zijn is het uurtarief geldig.
Wenst u een groter totaalpakket bv. logo, visitekaartjes en Facebookpagina,…? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.


illustratie

Ook voor digitale illustraties voorafgaand aan drukwerk ligt de prijs op €45/u. De gewerkte uren per tekening worden automatisch bijgehouden door door het gebruikte programma. Eventueel opzoekwerk en voorbereidingen worden supplementair aangerekend.
Wenst u een analoge tekening? Gelieve dit op voorhand te bespreken.


textielbedrukking

Voor de bedrukking van textiel is naast het ontwerp ook de grote en het materiaal van de opdruk en gekozen textiel die de prijs bepalen.
Hieronder kan u een aantal standaardprijzen voor textiel vinden alsook de richtprijzen voor losse bedrukking.
Deze textielprijzen zijn inclusief bestaand ontwerp. Wenst u een nieuw ontwerp is de uurprijs grafisch ontwerp hierop van toepassing.
Voorwaarden voor transferdruk worden steeds vooraf besproken. Is uw ontwerp niet mogelijk in transferdruk zoek ik graag een andere oplossing om uw wens te kunnen verwezenlijken.

prijzen exclusief ontwerp
transfer bedrukkingsprijzen per oppervlakte + supplementprijzen extra kleuren en effecten.


workshops

Sinds 2018 kan u ook workshops volgen van Tinke Ontwerpstudio.
Dit kan zijn als groepsworkshop, privé of in kleine groep van maximum 4 personen in de studio bij Tinne thuis te Westmalle of op verplaatsing.

privé- lessen en workshops Silhouette Cameo
Voor de Silhouette Cameo kan u privéles volgen per uur of een workshop alleen of met meerdere personen = mini-workshop (max.3). Voor deze cursussen dien je een eigen, goed werkende laptop (liefst met muis) waarop het programma Silhouette Studio geïnstalleerd staat mee te brengen.
Wenst u privéles bij u thuis? Dat kan mits betaling van de verplaatsingskosten.

Materiaalgebruik, naslagwerk (indien beschikbaar voor de gevolgde cursus), beamer (indien nodig), koffie, thee, water en een tussendoortje zijn inbegrepen in de prijs bij workshops in de Studio.

privéles per uur

 • Privéles Silhouette Cameo 1 uur: €50
 • Privéles Silhouette Cameo 2 uur: €90
 • Privéles Silhouette Cameo 3 uur: €120

  Wanneer u privéles volgt kan u zelf bepalen waarover de cursus zal gaan. De cursus zal volledig op maat zijn.
  Lessen voor gebruik van Adobe Illustrator in combinatie met de Cameo zijn ook mogelijk indien u zelf voor de Silhouette Connect plug-in zorgt.

privé workshops

 • Workshop ‘Silhouette Cameo voor beginners’ – duur 3u00 tot 3u30 – met naslagwerk privé: €125 – 2 tot 3 personen: €65,00/persoon
 • Workshop ‘meerkleurendruk met de Cameo’ – duur 2u tot 2u30 – met naslagwerk privé: €90 – 2 tot 3 personen: €47,00/persoon
 • Workshop ‘print en cut’: – duur 2u tot 2u30 – met naslagwerk privé: €90 – 2 tot 3 personen: €47/persoon

groepsworkshops Silhouette Cameo
U kan Tinne Willems A.K.A. Tinke (Onwerpstudio ) ook inhuren als docent voor een workshop bij u thuis of in uw zaak. Voor workshops op verplaatsing moet u minimum 4 en max. 8 personen bij elkaar zien te krijgen. De organiserende persoon of zaak voorziet zelf eventuele drank en/of versnaperingen. Naslagwerken verkrijgbaar tegen meerprijs.

De cursisten dienen voor deze cursussen een eigen, goed werkende laptop (liefst met muis) waarop het programma Silhouette Studio geïnstalleerd staat mee te brengen.
Het aantal personen bepaald voor een deel de kwaliteit van de workshop. Daarom raad ik aan per cursus max. 8 personen te laten deelnemen. Een cursus kan ook pas doorgaan vanaf 4 deel- nemers.

Tinne kan als docent per uur of per deelnemer worden geboekt. U betaald steeds een verplaatsingsvergoeding van €0,37/km. Is de reistijd heen en terug langer dan 30 minuten zal er ook een kost van €20/uur reistijd aangerekend worden.

Formule 1: Uurtarief
Voor de workshops Silhouette Cameo kan u mij inhuren als docent aan €40,00/u + verplaatsingskost van €0,37/km. Tijd aanwezig is tijd betaald! U organiseert de workshop verder volledig zelf en ik kom dan tot daar als docent. U kan bv. een pakketje met stalen van de door u verkochte producten aanmaken per betalende deelnemer. Per deelnemer kan er een cursusbundel voorzien worden aan vooraf besproken tarief.

Wat moet u voorzien behalve een geschikte ruimte:

 • min.4 en max. 8 deelnemers.
 • beamer (kan eventueel gehuurd worden van de studio €20,00 per workshop)
 • projectiescherm of muur
 • Silhouette Cameo met alle benodigde materialen (flex, flock,…)
 • Prijslijst

Formule 2: Prijs per deelnemer
U kan ook kiezen voor een vaste prijs per deelnemer. Deze prijzen zijn verschillend per workshop.

Wat moet u voorzien behalve een geschikte ruimte:

 • min.4 en max. 8 deelnemers.
 • beamer, projectiescherm of muur (kan gehuurd worden)
 • Silhouette Cameo toestel (kan ook gehuurd worden)

Workshop ‘Silhouette Cameo voor beginners’ – duur 3u30 -4 tot 8 deelnemers – €45/persoon + verplaatsingskosten.

Workshop ‘meerkleurendruk met de Cameo’ – duur 2u30 – 4 tot 8 deelnemers – €35/persoon + verplaatsingskosten.

Workshop ‘print en cut’: – duur 2u00 tot 2u30 – 4 tot 8 deelnemers – €32/persoon + verplaatsingskosten.

workshops handvaardigheden

Prijs per deelnemer
Handgesneden stempels maken – duur 2u
4 tot 10 personen €30,00/persoon + verplaatsingskosten.

Boekingen minstens 1 maand voor datum workshop!
Voor verdere vragen, offerte of info kan u mailen naar: info@tinkeontwerpstudio.be