tarieven

Misschien heb je zelf al een heel concept in je hoofd of misschien heb je juist totaal geen idee van wat je wil?
De kostprijs voor een ontwerp is afhankelijk van en aantal factoren. De belangrijkste factor is natuurlijk de ontwerptijd.
Hoe beter u zelf weet wat u wil en eventueel een moodbord, wat losse ideeën, een duidelijke omschrijving van kleurgebruik, lettertypes, enz… kan aanleveren, hoe minder tijd het uiteindelijke ontwerp zal kosten.
Wanneer ik voor u aan de slag ga probeer ik steeds zonder bijkomende kosten voor ontwerp te starten. Enkel wanneer U dit zelf aangeeft of na overleg zal er worden gewerkt met betalende files of lettertypes.


grafisch ontwerp

Voor grafisch ontwerp bij Tinke Ontwerpstudio betaalt u een vast bedrag van €60,00/u. Dit is enkel de ontwerptijd. Andere kosten zoals bv. drukwerk, de aankoop van gebruikte files en/of lettertypes,… komen hier nog bij.

Voor logontwerp zijn er ook 3 formules met vaste prijs beschikbaar.
• small = 1 (voor)ontwerp, logo op basis van voorkeurslijst (vorm, onderwerp, kleur) of digitaliseren van aangeleverde schets: €180,00
• medium = 3 (voor)ontwerpen, uitwerking 1ste keuze, 1 correctie inbegrepen: €270
• large = 5 (voor)ontwerpen, uitwerking 1ste keuze en 2de keuze, 1 correctie inbegrepen: €455
Indien na de inbegrepen correctierondes nog verdere correcties gewenst zijn is het uurtarief geldig.
Wenst u een groter totaalpakket bv. logo, visitekaartjes en Facebookpagina,…? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.


illustratie

Ook voor digitale illustraties voorafgaand aan drukwerk ligt de prijs op €60/u. De gewerkte uren per tekening worden automatisch bijgehouden door door het gebruikte programma. Eventueel opzoekwerk en voorbereidingen worden supplementair aangerekend.
Wenst u een analoge tekening? Gelieve dit op voorhand te bespreken.


textielbedrukking

Voor de bedrukking van textiel is naast het ontwerp ook de grote en het materiaal van de opdruk en gekozen textiel die de prijs bepalen.
Deze textielprijzen zijn inclusief bestaand ontwerp. Wenst u een nieuw ontwerp is de uurprijs grafisch ontwerp hierop van toepassing.
Voorwaarden voor transferdruk worden steeds vooraf besproken. Is uw ontwerp niet mogelijk in transferdruk zoek ik graag een andere oplossing om uw wens te kunnen verwezenlijken.


workshops

Sinds 2018 kan u ook workshops volgen van Tinke Ontwerpstudio.
Dit kan zijn als groepsworkshop, privé of in kleine groep van maximum 4 personen in de studio bij Tinne thuis te Westmalle of op verplaatsing.

Privé workshops, lessen op maat of groepsworkshops
U kunt bij Tinke Ontwerpstudio zelf alle workshops privé volgen of lessen boeken per uur met meerdere personen. Ook een mini-workshop (max.3) kan op aanvraag.Voor workshops in grotere groep kan u terecht bij De Fabrik te Beerse. Er worden daar op regelmatige basis workshops georganiseerd met De Plotterjuf als docent. Alle info kan u vinden op Facebookpagina van De Fabrik.Wenst u De Plotterjuf als gastdocent? Ook dat kan.
De Plotterjuf kan als docent per uur worden geboekt. Hier komt er ook nog een supplement materiaalgebruik bij tenzij u alles zelf kan voorzien.
U betaald steeds een verplaatsingsvergoeding van €0,4170/km. Is de reistijd heen en terug langer dan 30 minuten zal er ook een kost van €20/uur reistijd aangerekend worden.
Vraag vrijblijvend voor verdere info of verschillende formules.

Om de kwaliteit van de workshops te kunnen garanderen is het aangeraden om het aantal deelnemers beperkt te houden. Voor plotterworkshops is de kwaliteitslimiet 8 personen, voor andere creatieve workshops 12 personen. Wenst u toch meerdere deelnemers op uw workshop betaald u een supplement per deelnemer boven de limiet!Voor al de cursussen dien je een eigen, goed werkende laptop (liefst met muis) waarop het gebruikte programma geïnstalleerd staat mee te brengen. Alle info hierover krijgt u in een mail vooraf.
Wenst u privéles bij u thuis? Dat kan mits betaling van de verplaatsingskosten.Inhoud, tarieven en verdere info over de workshops kan u hier vinden.

Boekingen minstens 1 maand voor datum workshop!
Voor verdere vragen, offerte of info kan u mailen naar: info@tinkeontwerpstudio.be