Hallo digitale wereld!

Eindelijk is het zover!…

… Na meer dan 2 jaar, een lichtelijk schandelijk als grafisch ontwerpster vind ik zelf, is de website van Tinke Ontwerpstudio online geraakt…

                           geïllustreerde profielfoto van mezelf

Onder het veelgebruikte excuus… “ veel te druk” ontliep ik, vooral uit angst voor het onbekende denk ik, de taak mijn eigen website te bouwen.
Facebook is gewoon zoveel makkelijker toch?
Maar met het aanblijvende succes van de workshops, meer en meer mensen die zich distantiëren van het sociale media gebeuren maar vooral Google, die deze website nogal makkelijk in zen zoektermen naar boven gooit, was deze stap niet langer uitstelbaar.

Uiteindelijk viel het allemaal wel mee, ik durf zelfs te zeggen dat ik zelf best tevreden ben met het resultaat, en geloof me, dat ben ik niet snel, al zijn er hier en daar nog wat missende stukjes en foutjes die ik vast over het hoofd heb gezien. Ook moeten er nog delen aangevuld worden,
maar hey… we zijn online!!!

Dus vanaf nu kunnen ook de “Facebook en instagramloze” mensen een kijkje nemen in de wereld van Tinke Ontwerpstudio.
Meer zelfs… ik heb het mezelf ook weer aangedaan een een blog aan deze website te verbinden…
Laat ons een vliegende start nemen en als goede voornemen voor 2020 het bijhouden van deze blog op het takenlijstje zetten!

Veel leesplezier en bedankt aan alle volgers op welk kanaal dan ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait