☆ De Plotterjuf ☆

In deze blog-rubriek van Tinke Ontwerpstudio komen allerhande tips en trucs voor de gebruikers van Silhouette Studio aan bod.
Heb je vragen over de behandelde onderwerpen of een vraag die je behandeld wil zien? Neem contact op met Tinke Ontwerpstudio of sluit je aan bij de facebookgroep Silhouette Café by Tinke Ontwerpstudio en stel daar je vraag.
Liever persoonlijke hulp of snel aan de slag? Kom zeker een keertje langs voor een leuke workshop!Menig Silhouette-gebruiker stelt zich af en toe (of misschien wat vaker) een vraag… Er wordt vast ontzettend veel gevloekt en gefoeterd in menig hobbykamer. Vaker dan je wil belanden projecten wel eens in de vuilnisbak of op het oud papier na de zoveelste mislukking.
Maak je geen illusies, zelfs ik weet nog steeds niet alles! Ook bij mij moet toch wel 2-wekelijks de prullenmand geledigd worden, die van de computer niet meegerekend dan.Ondertussen zijn we al workshops aan het geven van ergens in het najaar van 2018 als ik me niet vergis en nog steeds moet ik mensen soms een antwoord schuldig blijven…
Wel… deze antwoorden verschijnen dan hier, zodat iedereen die hulp wil deze hier steeds kan nalezen.Veel plezier met “De Plotterjuf”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: 6 arguments are required, 3 given in /customers/1/3/7/tinkeontwerpstudio.be/httpd.www/wp-includes/comment-template.php:2845 Stack trace: #0 /customers/1/3/7/tinkeontwerpstudio.be/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2845): sprintf('