☆ De Plotterjuf ☆ nieuwigheden Silhouette 2024

Wie regelmatig zijn Silhouette Studio update had al opgemerkt dat er wat wijzigingen gebeurd zijn.
Het nieuwe paneel “speciale tools” kwam erbij en het paneel “reliëf” is verdwenen.


In het nieuwe paneel kan je allerlei “niet standaard” functies terugvinden voor oa. de Silhouette Curio(2), Alta(3D-printer) en natuurlijk de Cameo 5.
Binnenkort zal het immers mogelijk zijn een aantal nieuwe tools aan te schaffen voor de Cameo 5 en Curio 2 waaronder de “heatpen” voor foliedruk (warmtepen) en een tool voor lederbewerking (leather punch tool).
Daarnaast zal je nu ook kunnen etsen (hout, metaal,…) met de “rotary engraver” en kunnen kerven en graveren (rillijnen scoren en embossen in bv papier) mits je de Cameo 5 en tools kan bemachtigen.
Hiermee gaat Silhouette alvast een stevig tegenantwoord bieden op de Cricut naar mijn idee.

Silhouette heat Pen – richtprijs (voorlopig) €90,90
Silhouette Leather Tool (Curio2) – richtprijs (voorlopig) €96,99
Silhouette Engraver tool (Curio2) – prijs niet bekend


Wil je al deze nieuwigheden snel aanschaffen? Dan zal je wel een portie geduld of geluk moeten uitoefenen.
Momenteel is het erg moeilijk om deze artikelen ergens (op voorraad) te vinden. De levering vanuit Amerika blijft immers uit door de gevaarlijke situatie op De Rode Zee waardoor intussen ook de Cameo 5 amper verkrijgbaar is…
Benieuwd hoe lang het dit keer gaat duren… want de situatie is al bijna vergelijkbaar met de Coranasituatie. Ook toen was er bijna geen materiaal van Silhouette te krijgen en dit duurde, naar mijn idee, veel te lang.

Heb jij al een Cameo 5?
Deel met ons alvast je ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: 6 arguments are required, 3 given in /customers/1/3/7/tinkeontwerpstudio.be/httpd.www/wp-includes/comment-template.php:2845 Stack trace: #0 /customers/1/3/7/tinkeontwerpstudio.be/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2845): sprintf('