grafisch ontwerp

U bent een opstartende ondernemer?
U bent op zoek naar iemand om uw logo en huisstijl op te frissen?
U wil een mooie identiteit voor uw blog, onderneming, (Facebook)pagina?

Tinke Ontwerpstudio zorgt voor het ontwerp en indien gewenst voor een totaalpakket.
Opmaak facturen en briefwisseling, Facebookpagina, werkkledij, bestickering van voertuigen,… Het kan allemaal in 1 keer!

Dit bestaande logo kreeg een restyle. Daarna werden visitekaartjes en textiel aangeleverd. Ook de bestickering van een bestelwagen staat nog op het programma.

ontwerp drukwerk
Niet alleen bedrijfsdrukwerk, maar ook gelegenheidsdrukwerk en zelfs doopsuiker is een specialiteit van Tinke Ontwerpstudio. Behalve het ontwerp op maat zorgt Tinke indien gewenst voor de volledige uitvoer. Zo krijgt u uw geboortekaartjes, uitnodigingen, visitekaartjes,… kan en klaar tot bij u thuis!

Voor de geboorte van Fik is niet enkel de geboortekaart het werk van Tinke, ook de doopsuikerstickers werden hier gedrukt en gesneden.

social media
De aanwezigheid op social media is een must voor elk bedrijf. Niet alleen is het een medium dat u zelf makkelijk kan onderhouden, het is ook de ideale manier om nieuwe klanten te benaderen.
Belangrijk is wel de juiste styling en herkenbaarheid. De aanwezigheid van uw logo en huisstijl loopt het best door in uw social media. Ook hiervoor kan beroep doen op Tinke Ontwerpstudio.

Bij opstart van deze zaak verzorgde Tinke niet alleen de posters en flyers. Ook de Facebookpagina werd mee gestyled.