gepersonaliseerde items

Of het nu gaat om een trui, t-shirt, petje,… Of het nu gaat om één exemplaar of een groter oplage.
U kan steeds kiezen uit een ruim assortiment aan kwalitatief textiel met originele bedrukking.

Of het nu gaat om een brooddoosstickers of een bestickering van een auto…
We zoeken steeds naar de beste oplossing op elk formaat…

Voor  blanco textiel werkt Tinke Ontwerpstudio samen met enkele grote textielleveranciers. Zo bent u zeker van een ruime keuze en kwaliteit. Budgetvriendelijk textiel zoals: Fruit of The Loom, Gildans, B&C, … maar ook labelloze merken kunnen worden uitgezocht.
In de meeste gevallen werk ik voor de bedrukking met textieltransfers die in eigen atelier worden gemaakt en zorgvuldig op de door u uitgezochte kledij wordt aangebracht.
De bedrukking wordt aangebracht met een transferpers, wat een hoogwaardig kwalitatief resultaat geeft. Zo kan textiel dat een standaard bedrukking heeft met gemak wastemperaturen tot 60° trotseren.

de transferspers met shirt dat klaar ligt om te bedrukken

Deze manier van textiel bedrukken laat toe om op een budgetvriendelijke manier te bedrukken, ook in zeer kleine oplage.
Daarmee is het toegankelijk voor kleine ondernemers die eigen bedrijfskledij willen, mensen die graag met originele cadeautjes uitpakken, vrijgezellenshirts, noem maar op.

Tinke Ontwerpstudio maakt ook gepersonaliseerde stickers. Op klein of groot formaat, zowel stickers op vel of rol als bestickering van voertuigen en ander promotioneel materiaal.

de cameo aan het werk met het snijden van enveloppestickers

Ben je op zoek naar kleine brooddoosstickers, doopsuikerstickers, sluitzegels,… op maat. We vinden zeker voor elk wat wils.
Ook grootformaat probeer ik waar het kan zoveel mogelijk zelf te snijden. Ideaal als reclamebestickering of bv. geboorteaankondigingen.
Ook de bestickering  aanbrengen kan in de meeste via Tinke Ontwerpstudio.

de panda, naam en datum op dit bord zijn gemaakt bij Tinke Ontwerpstudio