Silhouette ★ “accesoires met (nep)leder/kurk

Je hebt ze vast al wel eens zien passeren op Facebook of Pinterest, die leuke strikjes en oorbellen in allerlei toffe kleurtjes, vormen en maten. Zeker met de komst van de Cameo4, die dikkere materialen aan kan is dit “the hot item” in de Cameo-wereld. Wel vanaf nu kan je ook leren om ze zelf te maken.
In de workshop nep-lederen accesoires maken leer je meer over de materialen, benodigdheden en instellingen.

Wat gaan we doen?

In deze cursus maken samen een setje oorbellen, haarelastiekje of haarspeldjes uit imitatieleer, die we snijden met de silhouette cameo. We  bekijken even wat we allemaal nodig hebben nom vlot aan het werk te kunnen gaan.
Daarna gaan we aan de slag. Je krijgt in deze cursus 2 snijklare files met strikjes en oorbellen vormen die je naar hartelust kan combineren.
Uiteraard leren we ook hoe je van eigen gekozen vormen een snijfile maakt.

Wat breng je mee?

  • een goed werkende laptop met muis en lader
  • een recente versie van het programma Silhouette Studio

Je kan vooraf al eens nadenken wat je wil maken. Neem eens een kijkje op Google of Pinterest voor leuke idee of patronen. Maak het jezelf niet te moeilijk en ga voor (in het begin) simpele dingen.

Kom je op workshop bij Tinke Ontwerpstudio? Dan voorzien wij alvast wat lekkers voor tussendoor. Ook de naslagbundel en een materiaal zit inbegrepen.