Silhouette ★ “meerkleurendruk” • een nieuwe uitdaging voor de geoefende gebruiker!

Je werkt al een tijdje met de Cameo, hebt bewerking zoals traceren en samensmelten al goed onder de knie. Je hoort het niet in Keulen donderen als het over het lijn- en vulkleur gaat? Dan is deze vervolgcursus vast wat voor jou.

 

Wat gaan we doen?

In deze cursus gaan we een level hoger in het traceren en bewerken van een kleurplaat tot een nette meerkleurendruk. We bewerken samen een vooraf doorgestuurde kleurplaat tot full-colour snijbestand. Daarna kan je aan de slag gaan met een eigen gekozen afbeelding. We bekijken hoe we de verschillende kleuren kunnen snijden. Tot slot bekijken we hoe je deze meerkleurenafbeelding kan op je textiel overbrengt.

 

 

Deze afbeelding vertrokken van een kleurplaat zetten we samen om naar een meerkleurendruk.

 

Wat breng je mee?

  • een goed werkende laptop met muis en lader
  • een recente versie van het programma Silhouette Studio
  • een blanco stuk textiel om te bedrukken

Je kan vooraf al eens nadenken welke afbeelding je als meerkleurendruk zou willen maken. Zoek een leuke kleurplaat uit best met mooie gesloten en redelijk dikke lijnen. Maak het jezelf niet te moeilijk en ga voor (in het begin) simpele dingen.

 

Kom je op workshop bij Tinke Ontwerpstudio of De Fabrik? Dan voorzien wij alvast wat lekkers voor tussendoor. Ook de naslagbundel en een stalenpakketje zit inbegrepen.

Wens je speciale materialen aan te kopen voor een workshop bij Tinke Ontwerpstudio zoals een shirt, tas, flex,…  Dit kan mits meerprijs. Gelieve dit vooraf te bespreken zodat de materialen tijdig besteld kunnen worden.
 
Kom je op workshop bij De Fabrik? Daar kan je uiteraard alle materialen aankopen tijdens de workshop. Bovendien krijg je een leuke korting!