Silhouette ★ “print en cut”• een veelzijdige functie die net iets anders is…

Je vindt het hoog tijd worden eens wat anders te doen met je Cameo dan bedrukkingen van textiel? Registratietekens? Wat is dat? Je hebt er al veel over gehoord en gelezen, zag er leuke dingen passeren op de cameo facebookgroepen. Maak vanaf nu je eigen labels en stickers met de print en cut functie. Basiskennis Silhouette Studio en gebruik Cameo zijn zeker aan te raden voor u deze cursus start.

Wat gaan we doen?

In deze workshop leren we samen het traceren van een gekleurd beeld stickertjes. We leren ook hoe wel zelf een simpele sticker kunnen ontwerpen met allerlei al dan niet getraceerde losse onderdelen.

doopsuikerverpakkingen met behulp van print en cut

Wat breng je mee?

  • een goed werkende laptop met muis en lader
  • een recente versie van het programma Silhouette Studio
  • eventueel blanco (A4) etiketvellen of dikker papier voor labels of stickers te maken.
  • een notitieblok om notities nemen, een korte naslag op papier zit inbegrepen, ook de digitale of gedrukte cursusbundel kan je voordelig aanschaffen tijdens workshop zelf

Je kan vooraf al eens nadenken welke afbeeldingen, lettertypes, teksten,… je zou willen gebruiken. Zoek wat leuke gekleurde afbeeldingen, breng eens een bezoekje aan Pinterest voor wat ideeën op te doen, zo bespaar je tijd tijdens de workshop.

 

Kom je op workshop bij Tinke Ontwerpstudio? Dan voorzien wij alvast wat lekkers voor tussendoor. Ook de naslagbundel en het gebruik van demo-materialen (stickerpapier/bristolpapier) zitten inbegrepen.

Wens je speciale materialen aan te kopen voor een workshop bij Tinke Ontwerpstudio zoals speciaal stickerpapier?  Dit kan mits meerprijs. Gelieve dit vooraf te bespreken zodat de materialen tijdig besteld kunnen worden.