Silhouette ★ Basis • alles wat je weten moet als Silhouette gebruiker.

Wil je graag weten of de Cameo/Curio/Portrait iets voor jou is vooraleer je er eentje aanschaft? Heb je een Silhouette toestel in de kast staan omdat ermee werken toch wel moeilijker is dan je dacht? Wil je graag een vliegende start maken met dit toestel en niet maanden aan een stuk aanmodderen en materiaal verspillen? Dan is deze workshop zeker wat voor jou. Wat gaan we doen?

In deze workshop bekijken we samen het toestel, de meest gebruikte tools en materialen, maken we een reisje door het programma Silhouette Studio en gaan we ook echt zelf aan de slag. Dit en nog veel meer leuke tips en weetjes komen aan bod in deze cursus. Wil je weten waar je leuke lettertypes kan vinden, hoe je moet traceren? We laten je ook meteen de meerwaarde van de upgrades zien en geven uitleg over wat je nog meer weten wil.

 

 

resultaten van cursisten uit een beginnersworkshop bij De Fabrik te Beerse

 

 

Wat breng je mee?

  • een goed werkende laptop met muis en lader
  • een recente versie van het programma Silhouette Studio
  • een blanco stuk textiel om te bedrukken
  • een notitieblok om notities nemen, ook de digitale of gedrukte casusbundel kan je voordelig aanschaffen tijdens workshop zelf

Je kan vooraf al eens nadenken wat je op het textiel zou willen drukken. Zoek eventueel al een mooi lettertype uit op Dafont en/of een leuke afbeelding in de vorm van een silhouette of kleurplaat. Maak het jezelf niet te moeilijk en ga voor (in het begin) simpele dingen.

 

Kom je op workshop bij Tinke Ontwerpstudio? Dan voorzien wij alvast wat lekkers voor tussendoor. Ook de naslagbundel en een gebruik demo-materialen zitten inbegrepen.


Schaf de cursusbundel ter waarde van €35 aan voor een voordelige prijs! Deze tarieven gelden enkel voor deelnemers van een workshop tot de dag van de workshop zelf.
Voor €15  krijg je de cursusbundel digitaal toegestuurd.
Voor €20 krijg je hem in bundel toegestuurd per post.

 

Wens je speciale materialen aan te kopen voor een workshop bij Tinke Ontwerpstudio zoals een shirt, tas, flex,…  Dit kan mits meerprijs. Gelieve dit vooraf te bespreken zodat de materialen tijdig besteld kunnen worden.